loading...
هاستینگ
محمد بازدید : 16 چهارشنبه 27 فروردین 1399 نظرات (0)

امنیت اطلاعات در وب یکی از اصلی ترین موضوعاتی است که صاحبان سایت باید به آن توجه زیادی داشته باشند. در دنیای تهدیدهای سایبری که به سرعت در حال رشد هستند ، آنها باید به روشنی درک کنند که چگونه از نشت اطلاعات جلوگیری کنند یا از دسترسی منابع آنها به اشخاص ثالث از دسترسی آنها جلوگیری کنند.

 

نصب گواهینامه های SSL به یک استاندارد مدرن برای امنیت سایت تبدیل شده است. با این حال ، چنین مکانیسم محافظتی برای استفاده انبوه نسبتاً جدید و دشوار است. بیایید بفهمیم این فناوری چیست و چگونه امنیت اطلاعات در مورد منابع وب را تضمین می کند.

 

گواهینامه SSL چیست؟

قبل از اینکه به این نکته توجه کنید که چرا سایت به گواهینامه SSL چیست؟ احتیاج دارد ، شایان ذکر است که مفهوم پروتکل SSL خود است. این یک پروتکل رمزنگاری است که انتقال داده های قابل اعتماد از طریق شبکه را فراهم می کند. این یک تضمین ارتباط امن بین مرورگر کاربر و منبع است.

 

HTTP در مقابل HTTPS

HTTPS امنیت داده های HTTP را بسیار افزایش داده است. اگر SSL در سایت نصب شده باشد ، تمام داده ها از طریق HTTPS منتقل می شوند - نسخه ای امن از پروتکل HTTP. داده های کاربر را رمزگذاری می کند و از طریق پروتکل حمل و نقل TCP ، آن را به مالک سایت منتقل می کند. به عبارت دیگر ، تمام اطلاعات منتقل شده توسط کاربر توسط رمزگذاری توسط اشخاص ثالث پنهان می شود: اپراتورها ، سرپرستان Wi-Fi و ارائه دهندگان.

 

گواهی SSL چیست؟

1

پروتکل SSL چگونه کار می کند

همانطور که می دانید اساس کلیه روش های رمزگذاری یک کلید است که به رمزگذاری یا خواندن اطلاعات کمک می کند. پروتکل SSL از یک رمزنگاری نامتقارن با دو نوع کلید استفاده می کند:

 

عمومی. این در واقع گواهی SSL است. این داده ها را رمزگذاری می کند و هنگام انتقال اطلاعات کاربر به سرور استفاده می شود. به عنوان مثال ، یک بازدید کننده شماره کارت بانکی خود را در سایت وارد کرده و بر روی دکمه "پرداخت" کلیک می کند.

خصوصی. برای رمزگشایی پیام روی سرور لازم است. به همراه اطلاعات منتقل نمی شود ، همانطور که در مورد کلید عمومی وجود دارد ، و همیشه روی سرور باقی می ماند.

برای اینکه سایتی بتواند از این قبیل اتصالات استفاده کند ، صاحب آن به یک گواهی SSL احتیاج دارد. این نوعی امضای دیجیتالی است که برای هر پلتفرم فردی است.

2

چه چیزی در داخل یک گواهی SSL است

یک گواهی SSL ممکن است دارای اطلاعات مهم زیر باشد:

 

دامنه سایتی که گواهینامه روی آن نصب شده است.

نام صاحب شرکت؛

کشور ، شهر ثبت شرکت

مدت اعتبار گواهینامه SSL؛

اطلاعات مرجع صدور گواهینامه؛

شماره سریال SSL؛

موارد SAN (SSL چند دامنه)؛

گواهینامه های معتبر و غیرقابل اعتماد.

منبع اصلی گواهینامه های SSL مقامات صدور گواهینامه معتبر یا مقامات صدور گواهینامه (CA) هستند. اینها سازمان هایی هستند که در بازار خدمات IT دارای اقتدار غیرقابل انکار هستند و از کلید رمزنگاری عمومی شناخته شده استفاده می کنند. در مرورگرها ، لیست آنها معمولاً در بخش "Trusted Root Certification Authority" یافت می شود.

 

امضای دیجیتالی که توسط گواهی چنین مرکزی تأیید شده ، اثبات صحت شرکتی است که صاحب نام دامنه است و حق مالک را در استفاده قانونی از کلید مخفی تعیین می کند. به آن اعتماد گفته می شود.گواهینامه SSL نوعی گواهی دیجیتالی است که تأیید هویت یک وب سایت را فراهم می کند و یک اتصال رمزگذاری شده را ممکن می کند. این گواهینامه ها به مشتری ارتباط می دهند که میزبان سرویس وب در زمان صدور گواهینامه مالکیت دامنه را به مقام گواهینامه نشان داده است.

 

این روند احراز هویت بسیار شبیه به آب بندی نامه ای در پاکت قبل از ارسال آن از طریق نامه است. SSL ، کوتاه برای Secure Sockets Layer ، معمولاً در سایتها و صفحات تجارت الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد که به کاربران نیاز دارد تا اطلاعات کارت شخصی یا اعتباری را ارسال کنند.

 

با اطمینان از اینکه تمام داده های منتقل شده بین دو طرف به صورت خصوصی و ایمن باقی مانده است ، رمزگذاری SSL می تواند به جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی از قبیل شماره کارت اعتباری ، اطلاعات بانکی ، نام و آدرس کمک کند.

 

محققان پیش بینی کرده اند که تجارت الکترونیکی تا سال 2022 ، 17 درصد از کل خرده فروشی های ایالات متحده را تشکیل می دهد ، این رقم در سال 2017 حدود 12.7 درصد است. این رشد فقط با پایه و اساس اعتماد امکان پذیر است. گواهینامه های SSL با تأیید اینکه وب سایت هایی که برای ردیابی امور مالی و خرید آنلاین استفاده می شود ، اعتماد و مشروعیت ایجاد می کند.

چرا به گواهینامه SSL احتیاج دارید؟

یک گواهینامه SSL اطمینان حاصل می کند که ارائه دهنده همان کسی است که آنها ادعا می کنند و همچنین حاکی از اتصال ایمن بین دستگاه های شخصی و وب سایت ها است. شناخت گواهینامه های SSL برای اعتماد به وب سایت مهم است و برای محافظت از مشتریان در مقابل قربانی کلاهبرداران بسیار مهم است. این نکته را بخاطر داشته باشید که همه وب سایت ها یا گواهینامه های SSL به طور برابر ایجاد نشوند ، هوشمند است.

 

یک گواهینامه SSL به امنیت اطلاعات مانند:

 

اعتبار ورود

معاملات کارت اعتباری یا اطلاعات حساب بانکی

اطلاعات شناسایی شخصی - مانند نام کامل ، آدرس ، تاریخ تولد یا شماره تلفن

اطلاعات اختصاصی

اسناد و قراردادهای حقوقی

مدارک پزشکی

انواع مختلفی از گواهینامه های SSL چیست؟

صاحبان وب سایت گواهی های SSL را از طریق مجوزهای مجوز خریداری می کنند. CA ها نهادهای معتبری هستند که گواهی های امنیتی و کلیدهای عمومی را که برای برقراری ارتباط در یک شبکه عمومی استفاده می شوند ، مدیریت و صادر می کنند.

 

سه نوع گواهی SSL مختلف وجود دارد. هر یک سطح امنیتی متفاوتی را ارائه می دهند. سطوح امنیتی در بین انواع گواهینامه بسیار متفاوت است. به همین دلیل مهم است که درک کنیم چه نوع از گواهینامه SSL یک سایت هنگام انجام یک معامله مالی یا انجام هرگونه کار با داده های کاربر شخصی استفاده می کند.

 

اعتبار دامنه (DV). گواهینامه های DV فقط تأیید می کنند که چه کسی مالک سایت است. این یک فرآیند ساده است که CA به منظور تأیید هویت خود ، یک ایمیل به آدرس ایمیل ثبت شده وب سایت ارسال می کند. هیچ اطلاعاتی در مورد شرکت مورد نیاز نیست. توجه داشته باشید که گواهینامه های DV کمترین اعتماد را دارند و معمولاً توسط مجرمان سایبری 3 مورد استفاده قرار می گیرند زیرا به راحتی قابل دستیابی می باشند و می توانند یک وب سایت نسبت به آنچه که هست ایمن تر به نظر برسند.

اعتبار سازمانی (OV). برای دریافت گواهینامه OV ، یک CA باید اطلاعات خاصی را اعم از سازمان ، محل فیزیکی و نام دامنه وب سایت خود تأیید کند. این روند به طور معمول چند روز طول می کشد. گواهینامه های OV از اعتماد به نفس متوسطی برخوردار هستند و هاست لینوکس گزینه مناسبی برای وب سایت های عمومی هستند که با معاملات حساس کمتر سروکار دارند

اعتبار سنجی گسترده (EV) این نوع گواهی برای وب سایت هایی که اطلاعات حساس را کنترل می کنند ، ضروری است. دارای بالاترین سطح امنیت 5 و ساده ترین شناسایی آن است. به منظور صدور گواهینامه EV ، CA بررسی پیشرفته ای از متقاضی انجام می دهد تا سطح اطمینان در تجارت را افزایش دهد. روند بررسی شامل بررسی اسناد سازمانی ، تأیید هویت متقاضی و بررسی اطلاعات با بانک اطلاعاتی شخص ثالث است. کاربران می توانند بدانند که آیا یک وب سایت دارای گواهی EV است یا خیر اگر نوار URL مرورگر حاوی یک قفل است و نام شرکت با رنگ سبز درج شده است.

اطمینان حاصل کنید که جلسه آنلاین شما ایمن است

اکنون که می دانید گواهینامه SSL چیست ، سه نوع مختلف و سایتهای دارای قابلیت DV خطری برای کلاهبرداری محسوب می شوند ، مهم است که یاد بگیرید که چگونه در هنگام خرید یا انجام سایر معاملات حساس به صورت آنلاین ، میزان قرار گرفتن در معرض خود را کاهش دهید. برای اطمینان از امنیت آنلاین جلسه شما ، این چهار مرحله را دنبال کنید:

 

خط مشی رازداری فروشنده را بخوانید. دریابید که چگونه از اطلاعات شخصی شما استفاده می شود. شرکتهای معتبر باید درباره اطلاعاتی که جمع می کنند و کارهایی که با آن انجام می دهند ، باز باشند.

به دنبال شاخص های اعتماد در سایت های خرید باشید. نشان های معتبر یا نشان نشان می دهد که وب سایت مطابق با استانداردهای امنیتی خاصی است.

نوع گواهی SSL را که یک وب سایت در اختیار دارد ، بشناسید. به عنوان اولین قدم ، به دنبال نشانه های بصری باشید که امنیت را نشان می دهد ، مانند نماد قفل و رنگ سبز در نوار آدرس. فقط وب سایتهای دارای EV شامل نام شرکت در نوار آدرس وب هستند. مرورگرها گواهی DV را از گواهی OV تشخیص نمی دهند. ابزار ایمن وب نورتون می تواند به شما کمک کند به راحتی تفاوت را رمزگشایی کنید.

فقط معاملات انجام داده و داده های شخصی را به سایتهایی با گواهی های OV یا EV ارائه دهید.SSL و TLS هر دو پروتکل رمزنگاری هستند که برای رمزگذاری امنیت از طریق رمزگذاری ارتباط در شبکه های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرند. SSL (مشخصات RFC) مخفف Secure Sockets Layer است در حالی که TLS (مشخصات RFC) مخفف Transport Layer Security است. TLS جانشین SSL 3.0 است و اکنون استاندارد است (اگرچه هنوز هم از هر دو روش به عنوان SSL یاد می شود). SSL TLS را می توان برای انواع برنامه ها از جمله ایمن سازی داده ها استفاده کرد:

 

HTTPS ،

FTPS ،

SMTP و غیره

یک پروتکل رمزنگاری باید به الزامات خاصی رعایت کند تا در نظر گرفته شود. در نهایت ، هر دو پروتکل SSL و TLS یک یا چند ویژگی زیر را ارائه می دهند:

 

این اتصال به دلیل رمزگذاری خصوصی است.

هویت همسالان را می توان با استفاده از رمزنگاری کلید عمومی تأیید کرد.

هر پیام منتقل شده برای بررسی اطمینان از اتصال ، شامل یکپارچگی پیام است.

هر دو پروتکل رمزگذاری SSL و TLS با هدف دستیابی به همان هدف - افزایش امنیت شبکه بین مشتری و سرور - هدف دارند. چگونگی دستیابی به این پروتکل ها در بخش زیر توضیح داده شده است.

 

رمزگذاری SSL TLS چگونه کار می کند؟ #

چندین مرحله در ایجاد اتصال امن SSL TLS وجود دارد. برای نشان دادن نحوه عملکرد اتصالات SSL / TLS ، موارد زیر روند بالا دستی از لرزش را با استفاده از یک کلید RSA تشریح می کند.

 

سلام مشتری مشتری اطلاعات را به همراه مجموعه ای از گزینه ها در مورد ارتباط SSL (شماره نسخه SSL ، تنظیمات رمزگذاری و غیره) به سرور ارسال می کند.

سلام سرور سرور تصمیم می گیرد و براساس گزینه های ارائه شده ، آن را به مشتری ارایه می دهد.

تبادل کلید سرور. سرور اطلاعات مربوط به کلید جلسه و همچنین کلید عمومی خود را به مشتری ارائه می دهد.

تبادل کلید مشتری. مشتری گواهی سرور را تأیید می کند و الگوریتم رمزگذاری انتخاب شده سرور را تأیید می کند.

Client / Server شروع به برقراری ارتباطات ایمن می کند. مشتری و سرور هم تأیید می کنند که کلیه ارتباطات بعدی رمزگذاری می شوند.

بسیاری از اتصالات SSL TLS با استفاده از کلیدهای RSA همچنان ساخته می شوند. با این حال ، رمزنگاری منحنی بیضوی (ECC) به دلیل توانایی آن در فراهم کردن همان سطح امنیتی در اندازه بسیار کوچکتر ، به عنوان جایگزینی برای RSA بدست آمده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ECC ، مقاله رمزنگاری منحنی Elliptic Curveography ما را بخوانید.

 

مزایای SSL TLS #

مزایای مختلفی در رابطه با ایمن سازی اتصالات با استفاده از SSL / TLS وجود دارد. چند نمونه از این مزایا شامل موارد زیر است:

 

امنیت را بهبود می بخشد. با انتقال اطلاعات از طریق اتصال رمزگذاری شده بین مشتری و سرور ، این امر برای هر کسی "گوش دادن" به ارتباط بین هر دو طرف را دشوارتر می کند. این امر به ویژه در هنگام انتقال اطلاعات امن مانند کارتهای اعتباری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اعتماد می کند. مرتبط با مزیت قبلی ، استفاده از اتصال SSL TLS همچنین به جلب اعتماد بازدید کنندگان سایت شما کمک می کند. مشاهده اینکه وب سایت از SSL / TLS استفاده می کند به بازدیدکنندگانی که به سایت شما وارد می شوند احساس امنیت می دهد. علاوه بر این ، یک گواهینامه SSL / TLS به منظور خرید مشتریان کارت اعتباری در وب سایت لازم است. بیشتر بخوانید در مورد چرا باید اعتماد SSL را برای تجارت خود ایجاد کنید.

به راحتی مستقر شد. به طور سنتی ، گواهینامه های SSL برای یک دوره زمانی مشخص از یک مجوز گواهی خریداری می شوند. در صورت استفاده از SSL در وب سایت ، این گواهینامه بر روی سرور شما بارگذاری می شود و به این ترتیب یک ارتباط مطمئن برای بازدید کنندگان فراهم می کند. با این حال ، Let’s Encrypt اکنون گواهینامه های SSL را به صورت رایگان ارائه می دهیم که می توانند مستقیماً از سرور شما مستقر شوند. KeyCDN همچنین یکپارچه رمزگذاری رمزگذاری را برای تأمین امنیت اتصال از سرورهای لبه ما به بازدید کنندگان شما ارائه می دهد.

امکان استفاده از HTTP / 2. HTTP / 2 دومین بروزرسانی مهم پروتکل HTTP است. پیشرفتهای زیادی نسبت به سلف خود ارائه می دهد مانند استفاده از فشرده سازی هدر ، یک اتصال برای موازی سازی ، کاملاً چند برابر است ، و غیره. در حال حاضر هیچ مرورگری از HTTP / 2 بدون رمزگذاری پشتیبانی نمی کند ، بنابراین با نصب گواهی SSL می توانید از مزایای استفاده استفاده کنید. مزایای HTTP / 2 با توجه به اینکه سرور شما از آن پشتیبانی می کند.

همانطور که بیان شد دلایل مختلفی برای استفاده از SSL / TLS وجود دارد. به طور سنتی یکی از دلایل اصلی خرید گواهینامه SSL به دلیل کمک به امنیت بیشتر وب سایت شما بود. اما ، با معرفی Letry Encrypt و HTTP / 2 مزایای دیگری برای استفاده از رمزگذاری SSL / TLS وجود دارد.

 

SSL و TLS هر دو پروتکل رمزنگاری هستند که برای رمزگذاری امنیت از طریق رمزگذاری ارتباط در شبکه های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرند. SSL (مشخصات RFC) مخفف Secure Sockets Layer است در حالی که TLS (مشخصات RFC) مخفف Transport Layer Security است. TLS جانشین SSL 3.0 است و اکنون استاندارد است (اگرچه هنوز هم از هر دو روش به عنوان SSL یاد می شود). SSL TLS را می توان برای انواع برنامه ها از جمله ایمن سازی داده ها استفاده کرد:

 

HTTPS ،

FTPS ،

SMTP و غیره

یک پروتکل رمزنگاری باید به الزامات خاصی رعایت کند تا در نظر گرفته شود. در نهایت ، هر دو پروتکل SSL و TLS یک یا چند ویژگی زیر را ارائه می دهند:

 

این اتصال به دلیل رمزگذاری خصوصی است.

هویت همسالان را می توان با استفاده از رمزنگاری کلید عمومی تأیید کرد.

هر پیام منتقل شده برای بررسی اطمینان از اتصال ، شامل یکپارچگی پیام است.

هر دو پروتکل رمزگذاری SSL و TLS با هدف دستیابی به همان هدف - افزایش امنیت شبکه بین مشتری و سرور - هدف دارند. چگونگی دستیابی به این پروتکل ها در بخش زیر توضیح داده شده است.

 

رمزگذاری SSL TLS چگونه کار می کند؟ #

چندین مرحله در ایجاد اتصال امن SSL TLS وجود دارد. برای نشان دادن نحوه عملکرد اتصالات SSL / TLS ، موارد زیر روند بالا دستی از لرزش را با استفاده از یک کلید RSA تشریح می کند.

 

سلام مشتری مشتری اطلاعات را به همراه مجموعه ای از گزینه ها در مورد ارتباط SSL (شماره نسخه SSL ، تنظیمات رمزگذاری و غیره) به سرور ارسال می کند.

سلام سرور سرور تصمیم می گیرد و براساس گزینه های ارائه شده ، آن را به مشتری ارایه می دهد.

تبادل کلید سرور. سرور اطلاعات مربوط به کلید جلسه و همچنین کلید عمومی خود را به مشتری ارائه می دهد.

تبادل کلید مشتری. مشتری گواهی سرور را تأیید می کند و الگوریتم رمزگذاری انتخاب شده سرور را تأیید می کند.

 


Client / Server شروع به برقراری ارتباطات ایمن می کند. مشتری و سرور هم تأیید می کنند که کلیه ارتباطات بعدی رمزگذاری می شوند.

بسیاری از اتصالات SSL TLS با استفاده از کلیدهای RSA همچنان ساخته می شوند. با این حال ، رمزنگاری منحنی بیضوی (ECC) به دلیل توانایی آن در فراهم کردن همان سطح امنیتی در اندازه بسیار کوچکتر ، به عنوان جایگزینی برای RSA بدست آمده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ECC ، مقاله رمزنگاری منحنی Elliptic Curveography ما را بخوانید.

 

مزایای SSL TLS #

مزایای مختلفی در رابطه با ایمن سازی اتصالات با استفاده از SSL / TLS وجود دارد. چند نمونه از این مزایا شامل موارد زیر است:

 

امنیت را بهبود می بخشد. با انتقال اطلاعات از طریق اتصال رمزگذاری شده بین مشتری و سرور ، این امر برای هر کسی "گوش دادن" به ارتباط بین هر دو طرف را دشوارتر می کند. این امر به ویژه در هنگام انتقال اطلاعات امن مانند کارتهای اعتباری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اعتماد می کند. مرتبط با مزیت قبلی ، استفاده از اتصال SSL TLS همچنین به جلب اعتماد بازدید کنندگان سایت شما کمک می کند. مشاهده اینکه وب سایت از SSL / TLS استفاده می کند به بازدیدکنندگانی که به سایت شما وارد می شوند احساس امنیت می دهد. علاوه بر این ، یک گواهینامه SSL / TLS به منظور خرید مشتریان کارت اعتباری در وب سایت لازم است. بیشتر بخوانید در مورد چرا باید اعتماد SSL را برای تجارت خود ایجاد کنید.

به راحتی مستقر شد. به طور سنتی ، گواهینامه های SSL برای یک دوره زمانی مشخص از یک مجوز گواهی خریداری می شوند. در صورت استفاده از SSL در وب سایت ، این گواهینامه بر روی سرور شما بارگذاری می شود و به این ترتیب یک ارتباط مطمئن برای بازدید کنندگان فراهم می کند. با این حال ، Let’s Encrypt اکنون گواهینامه های SSL را به صورت رایگان ارائه می دهیم که می توانند مستقیماً از سرور شما مستقر شوند. KeyCDN همچنین یکپارچه رمزگذاری رمزگذاری را برای تأمین امنیت اتصال از سرورهای لبه ما به بازدید کنندگان شما ارائه می دهد.

امکان استفاده از HTTP / 2. HTTP / 2 دومین بروزرسانی مهم پروتکل HTTP است. پیشرفتهای زیادی نسبت به سلف خود ارائه می دهد مانند استفاده از فشرده سازی هدر ، یک اتصال برای موازی سازی ، کاملاً چند برابر است ، و غیره. در حال حاضر هیچ مرورگری از HTTP / 2 بدون رمزگذاری پشتیبانی نمی کند ، بنابراین با نصب گواهی SSL می توانید از مزایای استفاده استفاده کنید. مزایای HTTP / 2 با توجه به اینکه سرور مجازی ایران شما از آن پشتیبانی می کند.

همانطور که بیان شد دلایل مختلفی برای استفاده از SSL / TLS وجود دارد. به طور سنتی یکی از دلایل اصلی خرید گواهینامه SSL به دلیل کمک به امنیت بیشتر وب سایت شما بود. اما ، با معرفی Letry Encrypt و HTTP / 2 مزایای دیگری برای استفاده از رمزگذاری SSL / TLS وجود دارد.

 

 

انواع گواهینامه های SSL / TLS

همه گواهینامه های SSL برابر نیستند. براساس نوع مجوز برای وب سایت خود و نحوه پیکربندی آن ، بازدید کنندگان شما اعلان های مختلفی را در مرورگرهای خود مشاهده می کنند.

 

معمولاً گواهینامه ها بر اساس دو چیز طبقه بندی می شوند:

 

(الف) میزان اعتبار گواهی چیست

(ب) با استفاده از یک گواهینامه واحد ، چند دامنه را می توان ایمن کرد

در گروه اول (الف) قرار داریم:

 

گواهی هایی که فقط نام دامنه را تأیید می کنند - مرجع صدور گواهینامه به سادگی تأیید می کند که این شرکت کنترل نام دامنه خود را دارد

گواهی هایی که سازمان صاحب دامنه را تأیید می کند - این یکی نه تنها نام دامنه بلکه اطلاعات موجود در گواهی مربوط به سازمان مانند نام و آدرس را تأیید می کند.

گواهینامه هایی که دارای اعتبار اعتبار گسترده ای هستند - این بالاترین سطح گواهی است که در آن مقام مجوز مالکیت دامنه ، اطلاعات مربوط به سازمان ، موقعیت فیزیکی آنها و حتی وجود قانونی شرکت را تأیید می کند.

برای اینکه سایت شما به درستی با SSL ادغام شود ، باید اعتبار سنجی دامنه استاندارد یا اعتبار سازمان را انتخاب کنید. سطح سوم معمولاً چیزی است که بازیکنان بزرگ از آن استفاده می کنند ، مانند PayPal ، Airbnb و غیره.

 

می توانید سطح گواهی SSL را در پنجره مرورگر مشاهده کنید.

 

 

گواهینامه های معتبر دامنه و سازمان به شرح زیر است:

 

قفل

 

 

در حالی که گواهینامه های طولانی دارای نوار اضافی در اطراف قفل و نام شرکت هستند:

 

SSL تمدید شد

 

در گروه دوم (ب) ، موارد زیر را داریم:

 

گواهی های تک دامنه

گواهینامه های وحشی

گواهینامه های چند دامنه

همه اینها بسیار ساده هستند. گواهینامه های تک دامنه به شما امکان می دهد یک وب سایت را تحت یک نام دامنه تأیید کنید.

 

به عنوان مثال ، اگر سایت اصلی شما در YOURSITE.com اجرا شود و وبلاگ شما در YOURSITE.com/blog اجرا شود ، می توانید آنهایی را که دارای یک مجوز تک دامنه هستند ، داشته باشید.

 

با این حال ، اگر سایت شما در YOURSITE.com است ، اما وبلاگ شما در وبلاگ اجرا شده است. YOURSITE.com ، به SSL کارت ویزیت نیاز دارید.

 

با داشتن گواهینامه کارت ویزیت ، می توانید اساساً یک نام دامنه واحد به علاوه تعداد نامحدود زیر دامنه ها را در زیر آن دامنه اصلی تأیید کنید. در اصل ، یک شخصیت کارت ویزیت در گواهی وجود دارد - * .YOURSITE.com ، از این رو نام.

 


 

آخرین نوع گواهینامه ، گواهی چند دامنه به شما امکان می دهد تا حداکثر 100 نام دامنه تحت همان گواهینامه محافظت کنید. این چیزی نیست که یک صاحب وب سایت معمولی یا حتی یک توسعه دهنده نیاز به مشکلات خود داشته باشد.

 

summary خلاصه نتیجه نهایی شما که گواهی SSL را باید انتخاب کنید:

 

آیا نیاز به اعتبار یک نام دامنه دارید؟ یک گواهی تک دامنه از اعتبار سنجی سطح دامنه یا سطح سازمان را دریافت کنید.

آیا نیاز به تأیید یک وب سایت با یک یا چند زیر دامنه دارید؟ یک گواهی کارت ویزیت از اعتبار سنجی سطح دامنه یا سطح سازمان را دریافت کنید.

 

 

 

 

 

 

 

منبع : هاست اشتراکی 

محمد بازدید : 29 چهارشنبه 06 فروردین 1399 نظرات (0)

جابجایی (گاهی اوقات با عنوان "colo" شناخته می شود) عملی برای اجاره فضای سرورها و سایر سخت افزارهای محاسباتی در مرکز مرکز ارائه دهنده شخص ثالث است. به طور معمول ، خدمات colocation شامل ساختمانی است که همه چیز در آن قرار دارد ، همچنین شبکه ، امنیت بدنی ، قدرت اضافی و اجزای خنک کننده اضافی ، که سپس از سرورها و انبارداری که توسط مشتری پشتیبانی می شود ، پشتیبانی می کنند.

 

با تکیه بر یک مرکز داده colocation به شما امکان می دهد هزینه های سرمایه (CAPEX) ساخت و ساز را حفظ کنید و در عین حال به شما امکان حفظ مالکیت و کنترل کامل سرورهای فیزیکی خود را نیز بدهید. با این وجود ، هنوز هم نیاز دارید که هزینه های سخت افزاری را به صورت مقدماتی شانه بزنید ، و به طور معمول در صورت نیاز به دسترسی دستی به تجهیزات ، هزینه های مسافرتی را برای مهندسان افزایش می دهد.

یک مرکز همیشگی (همچنین مکان مشترک ، یا کلو) یا "هتل حامل" ، نوعی مرکز داده است که در آن تجهیزات ، فضا و پهنای باند برای اجاره به مشتریان خرده فروشی در دسترس است. [1] امکانات Colocation فضای ، قدرت ، خنک کننده و امنیت جسمی را برای سرور ، تجهیزات ذخیره سازی و شبکه سازی سایر بنگاه ها فراهم می کند و همچنین آنها را به انواع ارائه دهنده خدمات ارتباطات و ارتباطات از راه دور و با حداقل هزینه و پیچیدگی متصل می کند. طیف گسترده ای از مشتریان ، از شرکت های بزرگ گرفته تا شرکت های کوچک. به طور معمول مشتری صاحب تجهیزات IT می باشد و تسهیلات برق و سرمایش را تأمین می کند. مشتریان کنترل خود را در طراحی و استفاده از تجهیزات خود حفظ می کنند ، اما مدیریت روزانه مرکز داده و تأسیسات توسط شرکت ارائه دهنده جابجایی چند مستأجر تحت نظارت است. [3]

 

کابینت - کابینت یک واحد قفل است که یک قفسه سرور را در خود نگه می دارد. در یک مرکز داده چند مستاجر ، سرورهای داخل کابینت علاوه بر تقسیم زیرساخت های برق و سرمایش ، فضای طبقه بالا را با سایر مستاجرین به اشتراک می گذارند. [4]

قفس - قفس فضای سرور اختصاصی در یک مرکز داده سنتی طبقه بالا است. آن را با دیوارهای مش احاطه کرده و از طریق یک درب قفل وارد شده است. قفس زیرساخت های برق و سرمایش را با سایر مستاجران مرکز داده به اشتراک می گذارد.

Suites - یک مجموعه اختصاصی ، سرور اختصاصی در یک مرکز داده سنتی طبقه بالا است. توسط پارتیشن های جامد محصور شده و از طریق درب قفل وارد می شود. سوئیت ها ممکن است زیرساخت های برق و سرمایش را با سایر مستاجران مرکز داده به اشتراک بگذارند ، یا این منابع را به صورت اختصاصی تهیه کنند.

ماژول ها - ماژول های مرکز داده ها ماژول ها و اجزای سازنده هدف هستند تا ظرفیت مرکز داده های مقیاس پذیر را ارائه دهند. آنها به طور معمول از اجزای استاندارد استفاده می کنند ، که باعث می شود آنها به راحتی اضافه شوند ، یکپارچه شوند و یا مجدداً در مراکز داده های موجود قرار گیرند و ارزانتر و آسان تر شوند. [5] در یک محیط colocation ، ماژول مرکز داده یک مرکز داده در یک مرکز داده است و دارای دیوارهای فولادی و پروتکل امنیتی و زیرساختهای خنک کننده و قدرت خاص خود است. "تعدادی از شرکتهای جابجایی از رویکرد ماژولار به مراکز داده برای مطابقت بهتر تقاضای مشتری با outs ساخت فیزیکی ستایش کرده اند و به مشتریان این امکان را می دهند که یک مرکز داده را به عنوان یک سرویس خریداری کنند و فقط هزینه ای را که مصرف می کنند پرداخت می کنند. ساخت و سازها با مراکز داده در داخل آنها هستند. به دلیل میزان تجهیزات خنک کننده که در خارج یا روی پشت بام قرار دارند ، به راحتی قابل تشخیص است. [7]

 

 

یک قفسه سرور معمولی ، که معمولاً در colocation مشاهده می شود

امکانات جابجایی دارای بسیاری از خصوصیات ویژه دیگر:

 

سیستم های ضد حریق از جمله عناصر غیرفعال و فعال و همچنین اجرای برنامه های جلوگیری از آتش سوزی در عملیات. آشکارسازهای دود معمولاً برای شناسایی هشدار زود هنگام از آتش سوزی با شناسایی ذرات ایجاد شده توسط اجزای ذوب پیش از ایجاد شعله نصب می شوند. این امر امکان تحقیقات ، قطع برق و سرکوب آتش سوزی دستی را با استفاده از کپسولهای آتش نشانی دستی قبل از بزرگ شدن آتش سوزی در ابعاد بزرگ فراهم می کند. سیستم آبپاش آتش اغلب در صورت ایجاد آتش سوزی در مقیاس کامل کنترل می شود. سیستم های گازی سرکوب آتش عامل تمیز گاهی اوقات برای سرکوب آتش سوزی زودتر از سیستم آبپاش آتش نصب می شوند. عناصر محافظت در برابر آتش غیرفعال شامل نصب دیوارهای آتش نشانی در اطراف فضا می باشد ، بنابراین در صورت خرابی سیستم های محافظت از آتش فعال و یا در صورت عدم نصب ، می توان آتش سوزی را به بخشی از تأسیسات برای مدت زمان محدود محدود کرد.

قفسه های 19 اینچی برای تجهیزات داده و سرورها ، قفسه های 23 اینچی برای تجهیزات ارتباطات

کابینت و قفس برای کنترل دسترسی فیزیکی بر تجهیزات مستاجران. بسته به نیاز شخص ، یک کابینه می تواند قفسه های انفرادی یا چندگانه را در خود جای دهد. [8]

کابل های سربار یا زیر زمین (سینی) و فیبروژاید ، کابل های برق معمولاً در قفسه جداگانه از داده ها

تهویه هوا برای کنترل دما و رطوبت در فضا استفاده می شود. ASHRAE محدوده دما و رطوبت را برای شرایط بهینه تجهیزات الکترونیکی در مقابل مسائل زیست محیطی توصیه می کند. [9] نیروی الکتریکی مورد استفاده تجهیزات الکترونیکی به گرما تبدیل می شود که در فضای مرکز داده به هوای محیط رد می شود. اگر گرما از بین نرود ، دمای محیط افزایش می یابد و در نتیجه نقص تجهیزات الکترونیکی ایجاد می شود. با كنترل دماي هوا ، اجزاي سرور در سطح صفحه در محدوده دما و رطوبت مشخص سازنده نگهداري مي شوند. سیستمهای تهویه مطبوع با خنک کردن هوای فضای برگشت در زیر نقطه شبنم به رطوبت فضای تجهیزات در پارامترهای قابل قبول کمک می کنند. رطوبت زیاد و آب ممکن است شروع به چگالی اجزای داخلی کند. در صورت داشتن جو خشک ، سیستم های مرطوب کننده جانبی ممکن است در صورت کمبود رطوبت بخار آب را به فضا اضافه کنند تا از بروز تخلیه الکتریسیته ساکن که ممکن است به اجزای سازنده آسیب برساند ، جلوگیری کنند.

زمین برقی کم مقاومت

تعداد کمی ، در صورت وجود ، ویندوز

برای اثبات ، اغلب مراکز داده محل جمع آوری حسابرسی می شود

صاحبان تأسیسات محل جمع آوری قوانین متفاوتی را در مورد اتصال متقابل بین مشتریان خود دارند که برخی از آنها ممکن است حامل باشند. این قوانین ممکن است به مشتریان امکان دهد چنین ارتباطاتی را بدون هیچ گونه هزینه ای اجرا کنند ، یا به مشتریان امکان می دهد چنین هزینه هایی را با هزینه ماهانه سفارش دهند. آنها ممکن است به مشتریان اجازه دهند که اتصالات متقابل را با شرکتهای مخابراتی سفارش دهند ، اما نه با سایر مشتریان. برخی از مراکز جمع آوری دارای "اتاق ملاقات با من" هستند که در آن حاملان مختلف مستقر در این مرکز می توانند به طور موثر داده ها را تبادل کنند.

 

بیشتر نقاط نظارتی در مراکز جمع آوری قرار دارند و به دلیل تمرکز زیاد سرورها در مراکز بزرگتر بزرگتر شدن ، اکثر شرکتهای مخابراتی علاقه مند هستند که مستقیماً به ساختمانهای مذکور وصل شوند. در بسیاری موارد ، یک تبادل اینترنتی بزرگتر در داخل مرکز همیشگی قرار خواهد گرفت ، که در آن مشتریان می توانند برای همگرایی متصل شوندمیزبانی Colocation یک استراتژی میزبانی سرور با هزینه کمتری است که از خدمات اینترنت پر سرعت 24/7 ارائه دهنده خدمات ، امنیت عملیاتی عالی ، در دسترس بودن عالی و ثبات بلند مدت هنگام استفاده از موجودی سرور فعلی مشتری استفاده می کند.

 

به طور معمول ، میزبانی کلوخه سازی باعث بهبود عملکردهای تجاری ، کاهش هزینه های سرمایه و افزایش کیفیت خدماتی می شود که مشتریان تجربه می کنند.

 

Colocation زیرساخت های موجود سرور مشتری را می گیرد و آن را از محل استقرار پیش فرض مشتری به پایگاه داده ارائه دهنده colocation منتقل می کند.

 

از دیدگاه سازمانی ، مزایای خط پایین میزبانی کلکسیون عبارتند از:

 

بارگذاری هزینه های مدیریت زیرساخت فوق العاده گران قیمت برای متخصصان میزبان تخصصی

برای کاهش چشمگیر هزینه های انرژی ، قراردادهای تأمین کننده برق را در اختیار شما قرار می دهد

دسترسی به شبکه چند میلیون دلاری ارائه دهنده آبشار

Colocation به سازمانها اجازه می دهد تا ضمن پایین آوردن بودجه IT ، با استفاده از سرورهایی که قبلاً خریداری شده اند ، منحصراً روی مدیریت عملیات خود و بهبود محصولات خود تمرکز کنند. جمع بندی چیست؟

Colocation سرور فیزیکی سازمان را در مرکز داده های میزبان یک شرکت قرار می دهد. این سازمان سرور خود را در قسمت ارائه دهنده قرار داده و از توان و اتصالات شبکه ارائه دهنده استفاده می کند.

 

شرکت میزبان colocation خدمات زیر را ارائه می دهد:

 

امنیت فیزیکی

دسترسی به اینترنت پر سرعت

برق بدون وقفه

گرمایش و سرمایش شرکت

کاهش بلایای جسمی

ارائه دهندگان جابجایی از دانش و اطلاعات عمیق در مورد نگهداری و تأمین منابع برای انواع نیازهای سازمانی برخوردار هستند. این دانش تخصصی به مشاغل اجازه می دهد تا از سرمایه گذاری های پرهزینه در زیرساخت فناوری اینترنت جلوگیری کنند.

 

استخدام کارشناسان فناوری اطلاعات ، پرداخت حقوق متناسب با آنها و پرداخت همزمان سخت افزارهای گران قیمت شبکه و یک میزبانی مناسب که از نظر طراحی مناسب طراحی شده است ، بسیار گران قیمت و وقت گیر تقریباً برای هر سازمان است.

 

افراد خبره و متخصص با تجربه قابل توجهی در صنعت میزبان تمایل دارند به صورت شبانه روزی به مراکز داده مراجعه کنند. جابجایی به جای پرداخت یک حق بیمه بالا برای تماس تلفنی پرسنل IT خود و آموزش جدیدترین روشها و فناوری شبکه ، به کسب و کار آرامش خاطر و هزینه های عملیاتی را در مقایسه با عملیات IT در محل کاهش می دهد.

 

به عنوان مثال - مهندسان متخصص و تکنسین های خدمات GigeNET به طور معمول بیش از 5 سال تجربه مستقیم در مرکز داده دارند - و موظف هستند با آموزش و آموزش مداوم ، دانش و مهارت های خود را به روز کنند.

 

به طور خلاصه - جمع بندی به معنای سازمانهایی است که یکی از عناصر گران قیمت و پرخطر برای هر مشاغل در دنیای امروز است: میزبانی از فناوری اطلاعات آنها.

 

جابجایی چگونه کار می کند؟

با استفاده از خدمات colocation ، سازمان شما سخت افزار و نرم افزار سرور مخصوص به خود را خریداری می کند. ارائه دهنده هاستینگ برای حفظ محیط های دقیق و مورد نیاز سرورهای مدرن از شبکه ، برق و مسکن استفاده می کند.

 

ارائه دهندگان جابجایی در واقع سرور فیزیکی را لمس نمی کنند مگر اینکه مشتریان اقدام به خرید مستقیم کنند ، که معمولاً به آن دست های راه دور گفته می شود.

 

شما مسئول تنظیم و پیکربندی سرور خود برای پاسخگویی به نیازهای سازمان خود و همچنین مدیریت جنبه های فیزیکی (مانند جایگزینی سرور قدیمی) هستید.

 

سازمانهایی که از Colocation استفاده می کنند ، به آنچه نسبت به سرور خود انجام می دهند ، چگونگی انجام این کار و چه افزونه های سخت افزاری و نرم افزاری برای رسیدن به اهداف میزبانی خود نیاز دارند ، نسبتاً قوی دارند. به همین دلیل است که بیشتر مشتریهای محل اقامت کسانی هستند که زیرساخت فناوری اطلاعات فعلی خود را از محیط فعلی فرض برداشته و آن را به بانک اطلاعات ارائه دهنده colocation منتقل کرده اند.

 

از آنجا که به سرورها باید از راه دور دسترسی داشته باشید ، از طریق کنسول به سرور سازمان دسترسی پیدا می کند و کنترل می شود.

 

Colocation چیست و انعطاف پذیری جغرافیایی را با این اطمینان که کارکنان خبره دارای چکمه هایی در زمین هستند برای مدیریت مسائل جسمی در مرکز داده در صورت بروز اورژانس ارائه می دهد. مزایای اصلی استفاده از قراردادهای پاوربانک و قابلیت پهنای باند یک مرکز داده است. در مواقع اضطراری ، دست از راه دور با هزینه ساعتی در دسترس است.

 

اگر سرور شما به مقدار زیادی از پهنای باند و حداکثر بروزرسانی نیاز داشته باشد و سازمان شما بتواند نظارت بر نصب ، نگهداری و نظارت بر نرم افزار را به صورت داخلی مدیریت کند ، colocation پس انداز کافی و کاهش ریسک را نسبت به نگه داشتن سرور شما در سایت ایجاد می کند.

 

هزینه جابجایی چقدر است؟

جابجایی با توجه به:

 

فضای فیزیکی که سرور (ها) در مرکز داده می گیرند

میزان اتصال به شبکه مورد نیاز است

چگونگی تحویل نیرو به خوشه

میزان خدمات پشتیبانی سایت مورد نیاز (بر اساس مبلغ پرداخت برای هر بار استفاده)

با میزبانی رنگی ، سازمان شما مقدار فضای فیزیکی مورد نیاز سرور شما را می پردازد. برای سازمانی با نیازهای قوی که نمی تواند سرمایه ای را برای سرمایه گذاری در محیط مهار سرورهای درجه بالا ، جمع آوری آن احضار کند

نحوه انتخاب بهترین ارائه دهنده جغرافیایی

میزبان های Colocation مانند GigeNET گزینه هایی را با توجه به فضای لازم به سرور شما ارائه می دهند. سازمان ها می توانند یک قفس مشترک را برای سرور خود اجاره دهند - یا برای برنامه های پرمحتوا ، کل قفس برای مجموعه سرورهای خود.

 

برای برنامه های کاربردی که نیاز به یک لایه امنیتی اضافی دارند ، سازمان ها می توانند در کابینه خود سرمایه گذاری کنند. این راه اندازی کمک می کند تا از احتمال بعید داشتن "همسایگان بد" که بیش از حد مدار قدرت خود را بارگیری می کنند و یا نیاز به دسترسی فیزیکی مداوم به سرور خود دارید ، جلوگیری کنید. این همچنین بدان معنی است که هیچ کس دیگری به سرور سازمان شما نزدیک نمی شود ، و خطر کمترین خطر را در پیش می گیرد.

 

در هاستینگ colocation ، خنثی کردن خرابی از مرکز داده شما شروع می شود. ما سرمایه گذاری زیادی در مرکز داده های جنجالی شیکاگو برای ایجاد یک محیط ایده آل برای محافظت از داده ها و زیرساخت های با ارزش شما در صورت بروز اضطراری غیرمترقبه انجام داده ایم.

 

هنگامی که ارائه دهنده خدمات جابجایی را انتخاب می کنید ، از این سوال بپرسید که آیا آنها به طور فعالانه مرکز داده خود را حفظ و به روز می کنند. ما پیشنهاد می کنیم در مورد این جزئیات مهم سؤال کنید:

 

آیا آنها کارکنان خود را در محل برای کمک به دست از راه دور دارند یا اینکه برای رسیدگی به شرایط اضطراری به یک قرارداد با افراد خارجی متکی هستند؟

آیا آنها تجربه میزبانی مشاغل قابل مقایسه با شما را دارند؟

مدت هاست که آنها در تجارت جنجالی فعالیت می کنند؟

آیا آنها می توانند راه حل های قابل تنظیم ارائه دهند ، یا این یک ارائه دهنده تمام اندازه یک اندازه است؟

یادداشتی در مورد خدمات مدیریت شده در رابطه با جابجایی

متأسفانه ، ارائه دهندگان colocation بندرت مدیریت سیستم های سرور و مشتری را ارائه می دهند.

 

چرا؟

 

به دلیل پیچیدگی سیستم.

 

استقرارهای جابجایی به طور معمول مطابق با روش عملی استاندارد سازمان (SOP) انجام می شود - که می تواند کاملاً خلاف SOP ارائه دهنده باشد.

 

هنگامی که یک ارائه دهنده colocation اضافه کردن سازمان های بیشتر و بیشتری به مرکز داده خود ، این SOP ها شروع به ارائه درجه بالایی از پیچیدگی های عملکرد مرکز داده می کنند. پشتیبانی از همه این SOP های مختلف به شدت کارایی پشتیبانی را کاهش می دهد.

 

در پایان ، مشتریان رنج می برند.

 

اگر سازمان شما به پشتیبانی بیشتری نیاز دارد ، بازیافت یا فروش سرورهای قدیمی را سخت تر و خرید یک ابر خصوصی یا سرورهای اختصاصی از یک ارائه دهنده میزبانی مدیریت شده مانند GigeNET را در نظر بگیرید.

 

ما قبلاً به صدها شرکت کمک کرده ایم که انتقال از جابجایی به خدمات کاملاً مدیریت شده را تغییر دهند.

 

از آنجایی که سازماندهی مجدد برای موفقیت در ارکستر با موفقیت به دانش خاصی نیاز دارد ، بسیاری از مشاغل بدون داشتن یک بخش اختصاصی فناوری اطلاعات ، تصمیم می گیرند به جای اتکا به جابجایی ، زیرساخت های IT خود را به یک راه حل اختصاصی سرور منتقل کنند.

 

با سرورهای اختصاصی ، مشتری سرورهای موجودی ارائه دهنده را اجاره می دهد و به طور مشترک با پرونده استفاده مشتری و استانداردهای ارائه دهنده در ذهن پیکربندی می شود. در بالای این پیکربندی ، ممکن است مشتری تصمیم بگیرد خدمات مدیریت شده را اضافه کند. اگرچه جزئیات از ارائه دهنده تا ارائه دهنده خدمات متفاوت است ، خدمات مدیریت شده تعریف سیستم مدیریت محیط را به عهده ارائه دهنده می دانند. به این روش ، ارائه دهندگان نه تنها شبکه را اداره می کنند ، بلکه سخت افزار سرور را نیز مدیریت می کنند و برخی از ارائه دهندگان نیز سیستم عامل را اداره می کنند.

 

مشتریانی که این انتقال را انجام داده اند نسبت به انتقال سرور شما به خارج از سایت از طریق colocation ، آزادی بیشتری در انجام امور کسب می کنند.

 

اگر به نظر می رسد که جلب مسئولیت بیش از حد مسئولیت باشد - ما یک راه حل برای کمک به سازمان شما برای دستیابی به اهداف خود داریم.

 

استفاده از خدمات مدیریت شده یک شرکت میزبان به جای ایجاد یک بخش فناوری اطلاعات از ابتدا برای انجام خدمات جابجایی شما ، معمولاً بسیار ارزان تر است.

 

آیا شما آماده ی جبهه سازی هستید؟

GigeNET بیش از دو دهه در صنعت colocation بوده است - بیشتر از زمانی که رقبای ما وجود داشته اند ، بسیار کمتر و بیشتر بر نیازهای IT سازمانی مشاغل متمرکز شده اند. ما تیمی از متخصصان را برای مشاوره و خدمات ارائه می دهیم و به خودمان افتخار می کنیم که برای مشتریان بهتر و مدافعان خود برای داشتن اینترنت بهتر قهرمان هستیم.

 

قیمت های ما مقرون به صرفه است شبکه ما با سرعت زیاد در حال پخش است. ما می خواهیم شریک زندگی شما برای زندگی باشیم.

 

 

 

 

 

منیع : کولوکیشن چیست

محمد بازدید : 22 یکشنبه 25 اسفند 1398 نظرات (0)

پایداری و در دسترس بودن مداوم وب سایت و سرور امری است که همواره دغدغه بزرگ مدیران سرور بوده است. یکی از اصلی ترین و حساس ترین نقاط قوت یک میزبان خوب، چه در سرویس های میزبانی اشتراکی و چه در سرور ها، پایداری سرور و یا Uptime بالا است. امری که همواره میزبانی های معتبر به آن می بالند و از اصلی ترین فاکتور های مانور تبلیغاتی آنان به حساب می آید. یکی از بی اساس ترین تبلیغات بک سرویس دهنده می تواند پایداری ۱۰۰% باشد. آپتایم ۱۰۰% اصولا با منطق سرویس های میزبانی چه اشتراکی و چه اختصاصی همخوانی ندارد و در صورت ادعای آپتایم ۱۰۰% توسط یک سرویس دهنده، می توان علامت سوال بزرگی بر روی کیفیت سرویس ها و صداقت آن سرویس دهنده نهاد.  حال آن که بزرگترین و معتبرترین سازمان های ارائه دهنده سرویس های میزبانی، همواره بر آپتایم نزدیک به ۱۰۰% اصرار دارند.

جهت توضیح اهمیت آپتایم، به ذکر چند مثال بسنده می کنیم:

– تصور کنید وب سایت شما یک فروشگاه اینترنتی است. فروشگاهی که به صورت ۲۴ ساعته در حال کسب درآمد برای شماست. حال تصور کنید مدت زمانی در روز، حتی برای چند دقیقه وب سایت شما به هر دلیلی در دسترس نباشد. عملا در این مدت زمان کسب درآمد شما با اختلال مواجه شده است و این اختلال علاوه بر ضرر مادی، موجب نارضایتی کاربران سایت شما و مهاجرت آنان به سایت های مشابه می شود.

– تصور کنید وب سایت شما، یک وب سایت خدمات آنلاین است و برای بهینه سازی آن در موتور های جستجو، منابع، هزینه و نفر/ساعت زیادی صرف شده است و وب سایت شما به صورت پیوسته در صفحه اول موتور جستجوی گوگل نمایش داده می شود. حال آن که به دلیل یک اختلال سخت افزاری، وب سایت شما یک روز از دسترس خارج می شود. با توجه به این که یکی از مهم ترین الزامات موتور indexing گوگل، در دسترس بودن سایت است، به علت این یک روز اختلال وب سایت شما در صفحه دوم گوگل نمایش داده می شود و این مورد باعث کاهش بازدید شما خواهد شد.

– تصور کنید شرکت شما همواره در حال مکاتبه با شرکت های دیگر و ارسال و دریافت اطلاعات پرداخت این شرکت ها از طریق یک میل سرور است. حال آن که میل سرور شما به هر علتی به مدت چند ساعت از دسترس خارج می شود و تمامی ایمیل های ارسال شده به این میل سرور، برگشت خواهد خورد و تراکنش های مالی مربوط به این ایمیل ها انجام نخواهد شد.

مثال های فوق، تنها چند نمونه از اهمیت های آپتایم و پایداری سرویس های میزبانی است. حال قضاوت در مورد اهمیت این فاکتور در انتخاب میزبان را به شما واگذار می کنیم!انتخاب سرویس مانیتورینگ

پیش از انتخاب یک سرویس و ابزار مانیتورینگ وب سایت، در نظر داشته باشید همواره معتبر ترین ابزار مانیتورینگ، ابزاری است که شرکت میزبانی شما برای سایت و سرور شما ارائه می دهد. چرا که در روند مانیتور کردن یک وب سایت و یا سرور، عوامل متعددی همچمون زیرساخت اینترنتی سرور میزبانی و سرور مانیتورینگ، روتینگ ها و مسیردهی های اینترنتی و … تاثیر گذار است و مسلما ارائه دهنده سرویس میزبانی، آشنایی و تسلط بیشتری به این موارد دارد. به طور مثال در صورتی که سرور یا سایت شما در داخل ایران قرار داشته باشد، قاعدتا انتخاب یک ابزار مانیتورینگ خارج از ایران غیر منطقی به نظر می رسد. یک ابزار مانیتورینگ مناسب، می بایست در کمترین فاصله از سرور مورد نظر، اما در یک subnet متفاوت و در یک سرور متفاوت باشد. واضح است که وجود یک سنسور روی وب سایت شما از طریق همان وب سرور که سایت شما در آن قرار دارد، کاملا بی استفاده و غیر منطقی است.

ابزار های پیشرو در مانیتورینگ

۱- Pingdom.com

سرویس مانیتورینگ pingdom.com را می توان به جرات قدرتمند ترین و تخصصی ترین سرویس مانیتورینگ موجود دانست. عموما سرویس ها و سایت های ارائه دهنده سرویس های مانیتورینگ، علاوه بر این سرویس اقدام به تجارت های دیگر همچون فروش میزبانی و… نیز می کنند. اما سرویس pingdom یکی از معدود سرویس های تخصصی مانیتورینگ است که در این سرویس از فعالیت دیگری نام نبرده است و به هیچ عنوان کاربران را ترغیب به استفاده از سرویس های جانبی نمی کند. به ادعای وب سایت رسمی این سرویس، سازمان های معتبری مانند Microsoft، Dell ، apple و … از این سرویس برای برخی از سرور های خود استفاده می کنند. در کاربری رایگان این سرویس امکان اضافه کردن یک سرور/سایت وجود دارد که برای این سرور می توانید سنسور های وب Httpو HTTPS را به همراه پورت دلخواه تعریف کنید. این ابزار تغییر در وضعیت سرویس شما را با استفاده از ارسال ایمیل، ارسال اس ام اس و ایجاد هشدار در کاربری اطلاع رسانی می کند. همچنین سرویس دیگر عجیب و در عین حال کاربردی این ابزار، ارائه افزونه مانیتورینگ توسط کاربر حقیقی (Real User Monitoring) است! Pingdom ادعا می کند که دقیق ترین ابزار های مانیتورینگ هم با باگ ها و نقاط ضعف خود را دارد و این سرویس، نقاط ضعف احتمالی خود را با گماشتن یک یوزر حقیقی برای بررسی وب سایت شما، پوشش داده است! در حال حاضر تمرکز سرویس pingdom بر روی سرور ها و سایت هایی است که در اروپا و آمریکای شمالی وجود دارند. در صورتی که وب سایت و یا سرور شما در یکی از کشور های این مناطق است، pingdom می تواند انتخاب مناسبی باشد.۲- UptimeRobot.com

ابزار رایگان Uptimerobot بیشتر برای سرور ها کاربرد دارد تا سایت ها. در این ابزار که تماما رایگان است امکان اضافه کردن ۵۰ سنسور برای echo request و یا ping، بررسی باز بودن پورت و بررسی در دسترس بودن وب سایت وجود دارد. ابزاری که uptime robot را نسبت به دیگر ابزار ها متمایز می کند، امکان ایجاد سنسور جستجوی یک keyword (کلید واژه) خاص در یک صفحه است. شما می توانید با یجاد این سنسور از حضور و یا عدم حضور یک کلید واژه در یک صفحه خاص در بازه های زمانی مختلف مطلع شوید که علاوه بر کاربرد زیاد در بحث SEO امکان جلوگیری از سوء استفاده در یک وب سایت با محتوای متغییر توسط کاربران را فراهم می کند. این ابزار از ایمیل برای اطلاع رسانی تغییرات در سنسور ها استفاده می کند.

۳- Host-tracker.com

اگر قصد مانیتور کردن وب سایت و یا دیتابیس خود به صورت تخصصی را دارید، host-tracker گزینه مناسبی برای شماست. این سرویس علاوه بر ابزار های معمول سرویس های مانیتورینگ، امکان ایجاد یک سنسور query برای دیتابیس شما را فراهم می کند. به این صورت که با وارد کردن اطلاعات دیتابیس خود و یک query ، این query در بازه های زمانی تعیین شده روی دیتابیس شما اجرا شده و نتیجه را به صورت ایمیل برای شما ارسال خواهد کرد. به طور مثال در صورتی که قصد دارید از تعداد دقیق پست های وب سایت خود در هر روز مطلع شوید و زمان ورود به پنل سایت خود را ندارید، این سرویس این کار را به صورت خودکار برای شما انجام داده و نتیجه را به شما ارسال خواهد کرد.

 

محمد بازدید : 29 دوشنبه 19 اسفند 1398 نظرات (0)

این کنترل پنل بر پایه ی Unix بوده که از رابط گرافیکی و ابزار طراحی برای ساده کردن فرایند میزبانی سایت استفاده می کند.

Cpanel  برای کنترل بهتر سایت سه سطح کاربری را ارئه می دهد که شامل Adminitrator,resseler,end user می شود.

cPanel معمولا بر روی وب سرورهای لینوکس نصب می شود.
اما اخیرا نسخه بتای آن برای وب سرور های Win (ویندوز) نیز عرضه شده است.

علاوه بر رابط گرافیکی کاربردی  Cpanel خط فرمان را نیز دارا بوده و امکان دسترسی به برنامه های Thirdparty، سازمانهای هاستینگ را می دهد.

cPanel جزو پرطرفدارترین کنترل پنل های تحت وب به شمار می رود.
چرا که با ارائه ابزار خودکار و بسیار قوی امکان ایجاد و مدیریت سایت های کاملا حرفه ای را فراهم میکند.
همچنین برای مدیریت حساب های کاربری سایت های وب هاستینگ، سیستم اختصاصی  با نام WHM دارد که با این سیستم می توان به راحتی برای وب سایت های مختلف حساب های کاربری ایجاد کرد و آنها را به سهولت مدیریت نمود.
به طور ساده تر WHM برای اشخاصی است که می خواهند به کاربران خود خدمات میزبانی وب با کنترل پنل ارائه دهند.
با cPanel شما مدیریت همه جانبه ای بر روی وب سایت خود خواهید داشت از مدیریت فایل گرفته تا کنترل پهنای باند و سیستم پست الکترونیک

ویژگی ها و امکانات Cpanel

ویژگی ها و امکانات این کنترل در سه عبارت استفاده آسان ، سرعت بالا ، و پشتیبانی قوی خلاصه میشود.
کنترل پنل فوق تحت سیستم عامل وب سرور لینوکس نصب و پیکر بندی میشود.
حداقل پیش نیار سخت افزاری برای نصب آن:
پردازشگر : ۵۰۰ مگاهرتز
RAM : 128 مگابایت
و ۲ گیگابایت فضای خالی هارد دیسک می باشد.

در این کنترل پنل از Apache ، PHP ، MySQL ، PhpMyAdmin و سیستم مدیریت پست الکترونیکی Exim پشتیبانی کامل میشود.

همچنین جهت دسترسی به این کنترل پنل می بایست نام کاربری (user) و کلمه عبور (pass) مربوطه را پس از عبارت “:۲۲۲۲” در انتهای آدرس سایت خود را وارد کنید.

از طریق WHM می توانید حساب های مختلف مربوط به مدیران سرور و نمایندگان را مدیریت کنید.WHM روی پورت های ۲۰۸۶ و  ۲۰۸۷ listen می کند.

امکانات ارتقایی Cpanel

کاربران Resseler در Cpanel دارای مجموعه ویژگی های کمتری نسبت به کاربر با مجوز root است. مدیران سرور می توانند عملیات نگهداری مانند ارتقا ram سرور را انجام دهند امکانات عمده ی آن شامل موارد زیر است:

Mails :

از طریق این ابزار می توانید اکانتهای ایمیل را مدیریت کنید، از وب میل (مرور ایمیل ها از طریق مرورگر ) استفاده کنید، قابلیت پاسخگویی اتوماتیک ، Forwarding ، spam Filtering

ابزار  Traffic Statistic:

توسط آن می توانید از Web stats  استفاده کنید،آخرین بازدیدکنندگان را مشاهده نمایید،میزان Bandwith مصرفی را مشاهده ، log های خطا را ببینید و یا فایل های Log را ببینید.

FTP :

مدیریت حساب های FTP ، کنترل FTP های ناشناس و مدیریت فایل ها

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 32
  • بازدید سال : 162
  • بازدید کلی : 322